400 bad request errors - Firefox and Chrome

aries nginx-forum at nginx.us
Tue Sep 6 17:49:02 UTC 2011

The access.log, have multiples lines similar to:
 [06/Sep/2011:11:05:32 +0500] "-" 400 0 "-" "-" "-"

These are only created when browsing with Firefox or Chrome, do not
register these errors if you use IExplorer.
The error only shows in access.log, the page loads properly without
showing any error.
I think that it is not a problem of cookies because these errors are
logged even if disabling the use of cookies on your browser.
"error_log /var/log/nginx/error.log info;" not show me any data about
this error.
I noticed that error is recorded between 3 to 7 seconds after that the
apache access.log recorded the entry with 200 code for this visit.

I also tried using:
client_header_buffer_size 256k;
large_client_header_buffers 4 256;

As additional data indicate that I'm using:
The Apache keepalive is disabled.

The nginx.conf
user  nobody;
worker_processes  1;
error_log  /var/log/nginx/error.log info;
worker_rlimit_nofile 20480;
events {
 worker_connections 5120; # increase for busier servers
 use epoll; # you should use epoll here for Linux kernels 2.6.x
http {
 server_name_in_redirect off;
 server_names_hash_max_size 10240;
 server_names_hash_bucket_size 1024;
 include    mime.types;
 default_type  application/octet-stream;
 server_tokens off;
 sendfile on;
 tcp_nopush on;
 tcp_nodelay on;
 keepalive_timeout  5;
 gzip on;
 gzip_vary on;
 gzip_disable "MSIE [1-6]\.";
 gzip_proxied any;
 gzip_http_version 1.1;
 gzip_min_length  1000;
 gzip_comp_level  6;
 gzip_buffers  16 8k;
 gzip_types text/plain text/xml text/css application/x-javascript
application/xml application/xml+rss text/javascript
 ignore_invalid_headers on;
 client_header_timeout  3m;
 client_body_timeout 3m;
 send_timeout     3m;
 reset_timedout_connection on;
 connection_pool_size  256;
 client_header_buffer_size 128k;
 large_client_header_buffers 8 32k;
 client_max_body_size 2M; 
 client_body_buffer_size 256k;
 request_pool_size  4k;
 output_buffers   4 32k;
 postpone_output  1460;
 include "/etc/nginx/vhosts/*";

Any suggestions how to fix these errors?.


Posted at Nginx Forum: http://forum.nginx.org/read.php?2,214924,214924#msg-214924

More information about the nginx mailing list